وی در ادامه افزود: تیم ملی در نیمه اول دیدار مقابل کره شمالی بیشتر صاحب توپ و میدان بود اما نتوانست خطر آنچنانی روی دروازه حریف ایجاد کند. قطبی در این نیمه استراتژی پرس در نیمه حریف را در دستور کار داشت. تیم کره شمالی که از نظر فنی و جسمانی پایینتر از تیم ایران بود، نتوانست از زیر این فشار و پرس فرار کند با این حال شاگردان قطبی هم نتوانستند با وجود پرس تیم کره روی دروازه این تیم خطری صددرصد ایجاد کنند.
سرمربی پیشین تیم ملی خاطرنشان کرد: تیمها از استراتژی پرس تنها برای اجرای اهداف تهاجمی خود استفاده می کنند و بعد از پرس کردن تیم مقابل به دنبال حمله سریع روی دروازه حریف هستند. اما تیم ایران در دیدار با کره شمالی پس از پرس تیم مقابل، برنامهای برای حمله نداشت و با یک مهاجم به دروازه تیم میزبان هجوم می برد. ما در مصاف با کره شمالی در زمان دفاع به حمله بی برنامه و ضعیف بودیم و نتوانستیم حتی یکبار بصورت جدی دروازه این تیم را تحت فشار قرار دهیم.
طالبی در ادامه افزود: تیم ملی در نیمه دوم هم مالکیت توپ را بیشتر از تیم کره شمالی در اختیار داشت. باید این حال تیم کره شمالی موقعیت های بسیار خطرناکی را بدست آورد و اگر مهدی رحمتی درون دروازه تیم ایران نبود، چه بسا نتیجه تساوی هم در پیونگ یانگ رقم نمی خورد.
وی با انتقاد از تعویض های افشین قطبی گفت: آندرانیک تیموریان و پژمان نوری در نیمه اول هرچه در توان داشتند، رو کردند و در نیمه دوم وظایف یک هافبک تهاجمی را به خوبی اجرا نمی کردند. در شرایطی که تیم ملی میانه میدان را روی افت این دو بازیکن از دست داده بود و نیاز به تعویض در این منطقه از زمین احساس می شد، سرمربی تیم دست به تعویض در خط حمله زد و خلیلی را به میدان فرستاد که بیش از 7 ماه به دور از میدان بوده و در بازگشت دوباره به میدان کمتر جز نفرات اصلی تیم باشگاهیاش در مسابقات داخلی و خارجی بوده است. خلیلی آمادگی روانی و بدنی لازم برای حضور در چنین دیدار حساسی را نداشت و خیلی زود به دلیل مصدومیت میدان را ترک کرد. بهتر بود به جای او محمدرضا خلعتبری یا خسرو حیدری که از بهترین های لیگ بوده است به ترکیب تیم ملی اضافه می شدند.
سرمربی پیشین تیم ملی در خصوص عملکرد بازیکنان شاخص و باتجربه این تیم در دیدار با کره شمالی، گفت: مهدی مهدوی کیا، علی کریمی و مسعود شجاعی عملکردی متوسط داشتند و مطابق انتظار عمل نکردند.
نظر شما